Civil Információs Centrum – képzési napok 2013. II. félév

Hírek

Civil rendezvénysorozat áprilisban

2018 áprilisában ismét útjára indulnak a Civil Információs Centrum munkatársai azzal a céllal, hogy az aktuális változásokról megfelelő tájékoztatást tudjon nyújtani a civil szervezeteknek személyesen, akár helyben.

Bizonyára már Ön is hallott az új adatvédelmi törvény 2018. május 25-től történő bevezetéséről. Ez további terhet róhat Önre/szervezetére, illetve fokozott odafigyelést igényel a tevékenység során.

SzegedRocks 2018 Szeged

SzegedRocks 2018 "Magyarország lengagyobb zenei flashmobja"

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 2018-as pályázati felhívásai

Tájékoztató a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 2018. évi pályázati felhívásairól

Magyarország nemzetpolitikai stratégiájához igazodva a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. meghirdeti 2018. évi pályázati felhívásait.

Megtévesztő megkeresések a civil szervezetek beszámolóival kapcsolatban

Figyelem! Megtévesztő megkeresések a civil szervezetek beszámolóival kapcsolatban!

Civil törvény és NEA rendelet módosítások

Összefoglaló a Civil törvény és a NEA rendelet módosító rendelkezéseiről, valamint a kapcsolódó 20/2017 (09.06.) sz. tanácsi döntéssel elfogadott Tanácsi irányelvekről

SzegedRocks 2018

Szeged Rocks címmel Magyarország első olyan rockprodukcióját rendezik meg 2018. április 1-jén Szegeden, amelyen több száz vagy akár ezer zenész ad elő közösen négy dalt.

2017. január 1-jei hatállyal módosul az áfa törvény!

2017. január 1-jei hatállyal módosul az áfa törvény. A vevői adószám kötelező feltüntetésére vonatkozó adóértékhatár 2017. január 1-jével 100 ezer forintra csökken.

Pályázati felhívás telefonhívással támogatható adománygyűjtő rendszer használatára közhasznú szervezetek részére

A NIOK Alapítvány a hazai mobil- és távközlési szolgáltatókkal (Magyar Telekom Nyrt., Telenor Magyarország Zrt., Vodafone Magyarország Zrt., Invitel Távközlési Zrt.) partnerségben működteti a „13600” adománygyűjtő hívószámot, melyen keresztül közhasznú szervezeteket támogathatnak az adományozók.

„A civil társadalmi részvétel alakulása és fejlődése Közép-Európában 1990-től napjainkig”

Az Alföldi Civilekért Alapítvány háromnapos civil konferenciát rendez Kecskeméten 2017. október 12 - és 14.-e között, melyre várják a dél magyarországi civil szervezetek jelentkezését. A cikkben olvashatják a részletes programot és a jelentkezési lapot is megtalálják!

Cégkapu regisztráció – kötelező elektronikus ügyintézés 2018. január 1-jétől!

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény alapján 2018. január 1-jétől elektronikus ügyintézésre kötelesek a gazdálkodó tevékenységet folytató alapítványok és egyesületek.
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | következő