Civil Információs Centrum – képzési napok 2013. II. félév

Hírek

Csongrád megyei Civil Információs Centrum (ÁROP-1.1.14-2012-2012-0004) projekt sikeres zárása

A Csongrád megyei Civil Információs Centrum 2012. július 1. napján kezdte meg működését az ÁROP-1.1.14-2012-2012-0004 projekt keretében.

Sikeresen zárult az őszi képzéssorozat

A Csongrád Megyei Civil Információs Centrum 2014. II. félévében tartott képzéssorozata véget ért.
A megyei Civil Információs Centrum képzési napokat szervezett 2014 november - december hónapjaiban. Szentesen, Mórahalmon, Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Csongrádon és Kisteleken is vártuk a civil szervezetek vezetőit. Az eseményeken szép számmal megjelentek a civil szervezetek munkatársai, tagjai, akik a főbb szakterületek kompetens képviselőinek előadásait hallgathatták meg.

Elérhetőek a NEA Tanácsának irányelvei

Elérhetőek a NEA Tanácsának irányelvei a 2015-ös költségvetési évhez kapcsolódó pályázati kiírásokhoz kapcsolódóan.

Információs- és képzési napok

Tisztelettel meghívjuk Önt a Csongrád Megyei Civil Információs Centrum 2014. II. félévében megrendezésre kerülő ingyenes
információs– és képzési napjaira.

Csongrád Megyei Civil Információs Centrum hírlevelei

Örömmel értesítjük a civil szervezeteket, hogy megújult a Civil Információs Centrum hírlevele, melyet ezentúl nemcsak e-mailben küldünk meg az Önök részére, hanem a honlapunkról is letölthetővé vált.

Tájékoztatás az szja 1%-os eljárás 2014. évi változásairól

A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény (továbbiakban: Szf. tv.) módosítása következtében jelentősen átalakultak a 2014. rendelkező évi felajánlásokból részesülni kívánó civil szervezetek kedvezményezetté válásának, elszámolásának feltételei.

Ismét kitelepült a Civil Információs Centrum a SZIN-re

Az elmúlt héten ismét megrendezték az Újszegedi Partfürdő területén a Szegedi Ifjúsági Napokat, melynek keretén belül a Civil Faluba kitelepült a Csongrád Megyei Civil Információs Centrum is. A Civil Faluban az idén közel 80 szervezet mutatkozott be.

Elérhetőek a civil eljárásokkal kapcsolatos tudnivalók leírásai

Megjelent a birosag.hu oldalon a civil eljárásokkal kapcsolatos tudnivalók leírása. Immáron a kibővített és az új jogszabályi környezethez aktualizált ismertetőket találhatjuk meg a honlapon.

Sikeresen zárult a tavaszi-nyári képzéssorozat

A Csongrád Megyei Civil Információs Centrum 2014. I. félévében tartott képzéssorozata véget ért.

Az adománygyűjtő civil szervezeteket támogatja a NEA

Újra lehet pályázni a Nemzeti Együttműködési Alap forrásaira. Ezúttal azok a civil szervezetek pályázhatnak eredményesen, amelyek 2013-ban adományt gyűjtöttek.
előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő