Civil Információs Centrum – képzési napok 2013. II. félév

Hírek

Az Európa a polgárokért első pályázati körének eredményei

Megszülettek az Európa a polgárokért program idei első pályázati körének eredményei, a program végrehajtásáért felelős EACEA (Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség) honlapján tette közzé azokat.

Adminisztrációs kötelezettségek

A Csongrád Megyei Civil Információs Centrum munkatársai az elmúlt időszakban összegyűjtötte a civil szervezeteket érintő legfontosabb adminisztrációs kötelezettségeket.

Az egyesületek jogszabályszerű működéséhez szükséges dokumentáció

Az egyesületeket minden évben beszámolási, jelentéskészítési kötelezettség terheli. Ezeknek az adminisztratív terheknek a könnyítése érdekében összegyűjtöttük azokat a dokumentumokat, amelyek az egyesületek működése során használandók. Mivel a jogszabályi előírások nem tartalmaznak szigorú előírást a formára vonatkozóan, az itt szereplő nyomtatványok alakjától el lehet térni (kivéve nyilvántartásba vételi kérelem), azonban a tartalmi elemek változtatásakor érdemes körültekintően eljárni.

Forrásteremtés tanfolyam a PAFI-tól

Legalább ennyit a forrásteremtésről címmel ingyenes e-mail tanfolyamot készített a Pályázatfigyelő Szerkesztősége.

Csongrád megyei Civil Információs Centrum (ÁROP-1.1.14-2012-2012-0004) projekt sikeres zárása

A Csongrád megyei Civil Információs Centrum 2012. július 1. napján kezdte meg működését az ÁROP-1.1.14-2012-2012-0004 projekt keretében.

Sikeresen zárult az őszi képzéssorozat

A Csongrád Megyei Civil Információs Centrum 2014. II. félévében tartott képzéssorozata véget ért.
A megyei Civil Információs Centrum képzési napokat szervezett 2014 november - december hónapjaiban. Szentesen, Mórahalmon, Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Csongrádon és Kisteleken is vártuk a civil szervezetek vezetőit. Az eseményeken szép számmal megjelentek a civil szervezetek munkatársai, tagjai, akik a főbb szakterületek kompetens képviselőinek előadásait hallgathatták meg.

Elérhetőek a NEA Tanácsának irányelvei

Elérhetőek a NEA Tanácsának irányelvei a 2015-ös költségvetési évhez kapcsolódó pályázati kiírásokhoz kapcsolódóan.

Információs- és képzési napok

Tisztelettel meghívjuk Önt a Csongrád Megyei Civil Információs Centrum 2014. II. félévében megrendezésre kerülő ingyenes
információs– és képzési napjaira.

Csongrád Megyei Civil Információs Centrum hírlevelei

Örömmel értesítjük a civil szervezeteket, hogy megújult a Civil Információs Centrum hírlevele, melyet ezentúl nemcsak e-mailben küldünk meg az Önök részére, hanem a honlapunkról is letölthetővé vált.

Tájékoztatás az szja 1%-os eljárás 2014. évi változásairól

A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény (továbbiakban: Szf. tv.) módosítása következtében jelentősen átalakultak a 2014. rendelkező évi felajánlásokból részesülni kívánó civil szervezetek kedvezményezetté válásának, elszámolásának feltételei.
előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő