Civil Információs Centrum – képzési napok 2013. II. félév

Hírek

Nemzeti Ifjúsági Tanács - régiós találkozók

A Nemzeti Ifjúsági Tanács az ifjúság számára létrehozott olyan fórum, amely a fiatalok és ifjúsági szervezetek között, valamint a hazai és nemzetközi szereplőkkel, döntéshozókkal, és szervezetekkel való hatékony párbeszéd megteremtését tűzte ki céljául.

Rendelkezés a személyi jövedelemadó 1+1%-áról 2017-ben

Hasznos információk a személyi jövedelemadó 2017. évi bavallásánál történő nyilatkozatokról!

Civilhang Rádió – Civilektől nem csak civileknek!

Online és frekvencián is hallgatható a rádió. Frekvenciáját egy határon túli együttműködés keretein belül kapja, a magyarkanizsai Panda Rádiótól (103,5 Mhz). Az online sugárzás bárhol elérhető a világon (www.civilhangradio.hu), de a frekvenciális adás is igen erős, Szegeden kívül 80 km sugarú körben hallgatható bárhol. Ez nagyjából Kecskemétig elszóló adást jelent, de a régió több nagyobb városában, így Kiskunfélegyházán, Kiskunhalason, Hódmezővásárhelyen és Makón is fogható a rádió adása.

Módosultak a Ptk. egyesületekre vonatkozó szabályai

2017. jan. 23. – án tették közre a többször módosított – az alapszabály módosításokat érintő – aktuális hatályos változtatásokat

A Nemzeti Kulturális Alap aktuális pályázatai

Megjelentek a Nemzeti Kulturális Alap több művészeti kollégiumának (fotó, iparművészet, népművészet, szépirodalom, táncművészet), valamint a Kulturális fesztiválok kollégiumának pályázati kiírásai!

Átadásra kerültek a CIC címet elnyerő civil szervezetek számára a címbirtokosi oklevelek és a szakmai együttműködési megállapodások

Az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2017. február 28-án átadásra kerültek a Civil Információs Centrum címet elnyerő civil szervezetek számára a címbirtokosi oklevelek és a Szakmai Együttműködési Megállapodások

Új felhívások a Nemzetiségi támogatások keretében

Új felhívások jelentek meg a Nemzetiségi támogatások keretében. Támogatást négy kategóriában lehet igényelni. A programok célja a Magyarország területén élő nemzetiségi csoportok nyelvének, kulturális hagyományainak, szellemi és tárgyi örökségük méltó ápolásának segítése.

Pályázat bűnmegelőzési projektek megvalósítására

A Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkársága a Nemzeti Bűnmegelőzési Stratégiában megjelölt célok megvalósítását szolgáló projektek kidolgozására nyílt bűnmegelőzési pályázatot hirdet.

Pályázat a reformáció közelgő 500. évfordulójával kapcsolatos megemlékezésekre, rendezvényekre, ismeretterjesztő programok szervezésére, lebonyolítására

A reformáció 500 éves jubileumára készülve a Reformáció Emlékbizottság nevében az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt programtámogatásra kiírt pályázatot hirdet.

Közbizalom kérdőív 2016.

Tisztelt Állampolgár, kedves Barátunk! Kérjük, válaszoljon az alábbi kérdésekre, melyeket több ezer társának is felteszünk az ország különböző pontjain, az Állampolgári Részvétel Hete (ÁRH) 2016. évi rendezvényeinek keretében!
előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő