3 nap,
10 civil szervezet és
sok 100 látogató – ez a mérlege a civil központok országos hálózata jelenlétének az idei EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon🎓👩‍💼👩‍🏫.

👍A stand sikeréhez a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai és a szegedi székhelyű Fatima Ház Alapítvány 🏡is hozzájárult.

👉A civil központok színes programokkal és az ország számos területéről érkező civil szervezetek bemutatásával várták az érdeklődőket.

🎯A jelenlétükkel az volt a cél, hogy a fiatalok👦👩 figyelmét felhívják a közösség érdekében végzett munkára💪 és az önkéntes tevékenységek hasznosságára👏.

😇Míg a hátrányos helyzetű gyermekek és családok segítésével foglalkozó szegedi alapítvány kuratóriumának elnöke, Kiss Erzsébet, és a szervezet munkatársa Ábrahám Tünde a horgolótűknek 🪡 és a fonalaknak köszönhetően az újrahasznosítás ♻️ értékére irányította rá a standhoz látogató fiatalok figyelmét, addig a civil központ két munkatársa: Pusztayné Tóth Gabriella és Varga Márta a szerencsekerék🎡 játék közben juttatta érdekes információkhoz az érdeklődőket.

👉Itt a civil központok feladatáról éppúgy szó volt, mint a különböző civil szervezetek működéséről, vagy az általuk elvégzett munka társadalmi hasznáról.

🎁A helyes válaszokért a fiatalok apró ajándékokat kaptak, és reméljük sokak számára vált ismertebbé a civil központok tevékenysége és az önkéntesség fontossága✅.

🙏Köszönjük a Zala Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársainak a szervezőmunkát, amely lehetővé tette a hálózat tevékenységének bemutatását az országos rendezvényen:

a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai