Civil Információs Centrum – képzési napok 2013. II. félév

Hírek

Forrásteremtés tanfolyam a PAFI-tól

Legalább ennyit a forrásteremtésről címmel ingyenes e-mail tanfolyamot készített a Pályázatfigyelő Szerkesztősége.

Bács-Kiskun megyei Civil Információs Centrum (ÁROP-1.1.14-2012-2012-0003) projekt sikeres zárása

A Bács-Kiskun megyei Civil Információs Centrum 2012. július 1. napján kezdte meg működését az ÁROP-1.1.14-2012-2012-0003 projekt keretében.

Sikeresen zárult az őszi képzéssorozat

A Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014. II. félévében tartott képzéssorozata véget ért.
A megyei Civil Információs Centrum képzési napokat szervezett 2014 november - december hónapjaiban. Kiskőrösön, Bácsalmáson, Kiskunmajsán, Kiskunhalason, Kiskunfélegyházán, Baján, Kalocsán, Kecskeméten, Solton és Kunszentmiklóson is vártuk a civil szervezetek vezetőit. Az eseményeken szép számmal megjelentek a civil szervezetek munkatársai, tagjai, akik a főbb szakterületek kompetens képviselőinek előadásait hallgathatták meg.

Elérhetőek a NEA Tanácsának irányelvei

Elérhetőek a NEA Tanácsának irányelvei a 2015-ös költségvetési évhez kapcsolódó pályázati kiírásokhoz kapcsolódóan.

Információs- és képzési napok

Tisztelettel meghívjuk Önt a Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014. II. félévében megrendezésre kerülő ingyenes információs– és képzési napjaira.

Pályázati Felhívás

A mai naptól elérhető a Kiskőrös Kulturájáért Egyesület nyílt pályázati felhívása, az Egyesület szervezésében évente megrendezésére kerülő Petőfi Kulturális Fesztivál új logójának megtervezésére. A pályázat célja a fesztivál szellemiségéhez illeszkedő, emblematikus logó kidolgozása.

Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum hírlevelei

Örömmel értesítjük a civil szervezeteket, hogy megújult a Civil Információs Centrum hírlevele, melyet ezentúl nemcsak e-mailben küldünk meg az Önök részére, hanem a honlapunkról is letölthetővé vált.

Tájékoztatás az szja 1%-os eljárás 2014. évi változásairól

A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény (továbbiakban: Szf. tv.) módosítása következtében jelentősen átalakultak a 2014. rendelkező évi felajánlásokból részesülni kívánó civil szervezetek kedvezményezetté válásának, elszámolásának feltételei.

Elérhetőek a civil eljárásokkal kapcsolatos tudnivalók leírásai

Megjelent a birosag.hu oldalon a civil eljárásokkal kapcsolatos tudnivalók leírása. Immáron a kibővített és az új jogszabályi környezethez aktualizált ismertetőket találhatjuk meg a honlapon.

Sikeresen zárult a tavaszi-nyári képzéssorozat

A Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014. I. félévében tartott képzéssorozata véget ért.
előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő